Schemerschakelaar Openbare Verlichting vervangt TF-relais


Op veel locaties wordt de openbare verlichting (OV) geschakeld met behulp van een TF-relais. Nu het TF-signaal door de netbeheerder wordt uitgefaseerd, is er een andere oplossing nodig.

Voor OV-masten die niet zijn aangesloten op een OV-net of voor masten waar naast OV spanning ook permanente spanning nodig is voor bijvoorbeeld verkeerscamera’s en radars, biedt DoubleSense een lichtgeregelde OV-schakelaar aan.

Het product bestaat uit een dubbel geïsoleerde FAGET aansluitkast, gemonteerd op een RVS-plaat. Via de klemmenstrook kunnen zeven armaturen worden aangesloten. Als het nodig is, kan het aantal klemmenstroken worden uitgebreid.

De armaturen worden geschakeld met een Finder schemerschakelaar. Deze wordt gekoppeld aan een lichtsensor die in de OV-mast wordt aangebracht. De lichtgevoeligheid van de schemerschakelaar is instelbaar tussen de 1-100 Lux. De maximaal te schakelen stroom is 6A. Op verzoek kan DoubleSense ook op locatie bestaande TF-gestuurde OV-aansluitkasten ombouwen voor een lichtgeregelde schakeling.

Meer informatie of bestellen? Mail naar info@doublesense.nl

Schemerschakelaar Openbare Verlichting vervangt TF-relais
Schuiven naar boven