Compacte hoofdschakelaar voor masten in de openbare ruimte en de NEN 1010

Elektrische installaties in of aan masten moeten voldoen aan de eisen die worden gesteld in de NEN 1010. Een van die eisen is dat de installatie spanningsloos moet kunnen worden gemaakt door middel van een hoofdschakelaar. Hiervoor heeft DoubleSense een compacte schakelaar samengesteld die eenvoudig kan worden aangebracht in masten die voorzien zijn van armaturen, camera’s, sensoren, displays en/of communicatieapparatuur.

Onze compacte tweepolige hoofdschakelaar is IP67 en kan maximaal 20A schakelen. De schakelaar is voorzien van een RVS montageplaat, zodat deze eenvoudig kan worden gemonteerd op een verticale C-rail of aan een horizontale steunrail. De schakelaar wordt geleverd inclusief twee QWPK 2 of 3 x 1,5mm2 of 2,5mm2 kabels. Eén kabel kan worden aangesloten op de installatie van de netbeheerder. Bijvoorbeeld op de nieuwe Compacte Aansluit Module (CAM). De andere kabel wordt aangesloten op de lokale elektrische installatie.

Inmiddels heeft DoubleSense 54 hoofdschakelaars geleverd aan Heijmans en worden deze toegepast in de Gemeente Rotterdam.

Compacte hoofdschakelaar voor masten in de openbare ruimte en de NEN 1010
Schuiven naar boven