Een introductie

DoubleSense werd in 2007 opgericht vanuit het idee dat de combinatie van technische kennis en brede ervaring in de commerciële wereld leiden tot technische innovatie en praktische oplossingen die in verschillende sectoren inzetbaar zijn. Vanuit Delft werken we met een klein en flexibel team met grote toewijding voor onze klanten en partners.

Wij werken voornamelijk samen met grote organisaties, van gemeentes tot ziekenhuizen, van de nationale bewegwijzeringsdienst tot aannemersbedrijven. Actief in de markten Mobiliteit en Zorg doen we zowel aan productontwikkeling als onderhoud aan ICT gerelateerde systemen.

Naast onze liefde voor innovatie en het bedenken van slimme oplossingen houden we  van aanpakken en boven alles: we doen wat we beloven!

Ons team

Aart-Jan de Koning

Managing Director

Managing Director Aart-Jan de Koning heeft een technische en economische achtergrond in elektrotechniek en elektronica. Hij heeft een lange staat van dienst op  het gebied van business development, software- en productontwikkeling en de implementatie / exploitatie van producten en diensten. Vooral in de sectoren verkeer en healthcare.

Zijn rol is (technisch) projectmanager, R&D manager, aanjager en probleemoplosser. Hij combineert graag zijn passies voor innovatie, ondernemen en techniek. Hij startte DoubleSense in 2007.

Leendert Jan Zonneveld

Executive Partner

Executive Partner Leendert Jan Zonneveld is al meer dan 20 jaar actief in het bedenken, ontwikkelen en uitrollen van innovaties in de wereld van verkeer- en vervoer, uitgeverij, ICT en zorg.

Sinds 2009 focust hij zich bij DoubleSense op toepassingen in healthcare: het redesign van businessprocessen en systeemontwikkeling in de domeinen OK/IC, CSA en medische instrumentatie.

Alex de Koning

Project Facilitator

Project Facilitator Alex de Koning werkt sinds 2018 bij DoubleSense. In zijn rol  is hij verantwoordelijk voor zowel het leiden als ondersteunen van projecten in de sector mobiliteit. 

Daarnaast is hij onder andere verantwoordelijk voor content management van de website(s).

Schuiven naar boven