Een introductie

DoubleSense werd in 2007 opgericht vanuit het idee dat de combinatie van technische kennis en brede ervaring in de commerciële wereld leiden tot technische innovatie en praktische oplossingen die in verschillende sectoren inzetbaar zijn. Vanuit Rotterdam werken we met een klein en flexibel team met grote toewijding voor onze klanten en partners.

Wij werken voornamelijk voor gemeenten, ziekenhuizen, centrale overheden, productiebedrijven, installatiebedrijven en IT bedrijven. 

Wij doen zowel productontwikkeling voor als onderhoud aan ICT en elektronica/mechtronica gerelateerde systemen. Daarnaast zijn wij specialist in het traceren en oplossen van datacommunicatieproblemen.

Naast onze liefde voor innovatie en het bedenken van slimme oplossingen houden we van aanpakken en boven alles: we doen wat we beloven!

Ons team

Aart-Jan de Koning

Managing Director

Managing Director Aart-Jan de Koning heeft een technische en economische achtergrond in elektrotechniek en elektronica. Zijn rol is (technisch) projectmanager, R&D manager, aanjager en probleemoplosser. Hij combineert graag zijn passies voor innovatie, ondernemen en techniek. Hij startte DoubleSense in 2007.

Leendert Jan Zonneveld

Executive Partner

Executive Partner Leendert Jan Zonneveld is al meer dan 20 jaar actief in het bedenken, ontwikkelen en uitrollen van innovaties in de wereld van mobiliteit, uitgeverij, ICT en zorg. Sinds 2009 focust hij zich bij DoubleSense op toepassingen in  healthcare.

Alex de Koning

Project Facilitator

Project Facilitator Alex de Koning werkt sinds 2018 bij DoubleSense. Hij is verantwoordelijk voor het leiden en ondersteunen van projecten in de sector mobiliteit. Daarnaast  is hij onder andere verantwoordelijk voor content management van de website(s).

Schuiven naar boven