Mobiliteit

Van het ontwikkelen, installeren en onderhouden van dynamische bewegwijzering tot het ontwikkelen en installeren van hoogtedetectiesystemen. DoubleSense heeft in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan in een verscheidenheid van projecten.

Zie hieronder voorbeelden van onze projecten.

3,6 meter hoogtedetectie Maastunnel Rotterdam

In 2019 heeft DoubleSense een 3,6 meter hoogtedetectiesysteem voor de Maastunnel in Rotterdam ontwikkeld, geleverd en geïnstalleerd in samenwerking met Albar Industrie en van Rens Mobiliteit.

Onderhoud dynamische bewegwijzering Rotterdam

Vanaf 2017 voert DoubleSense in opdracht van de gemeente Rotterdam het preventieve en correctieve onderhoud uit van alle dynamische bewegwijzering. Zowel op afstand als op locatie.

Dynamische parkeerbewegwijzering Leiden

In 2019 voert DoubleSense een project in opdracht van de gemeente Leiden uit om nieuwe dynamische parkeerbewegwijzering te plaatsen in de Leidse binnenstad..

Onderhoud dynamische bewegwijzering Breda

Sinds 2010 werkt DoubleSense in opdracht van de gemeente Breda aan het preventief en correctief onderhoud van dynamische bewegwijzering in Breda.

INRIX verkeersinformatie & connected car services

Sinds 2015 is DoubleSense, in samenwerking met Traffic IT Services, INRIX reseller voor overheden in Nederland. INRIX is wereldwijd actief op het gebied van big data verkeersinformatie.

Dynamische informatieborden Hoekse Lijn

DoubleSense assisteerde vanaf 2017 de RET bij de realisatie van de nieuwe dynamische informatieborden in de metrostations van de Hoekse Lijn.

Klanten en partners in de sector Mobiliteit

Schuiven naar boven