Mobiliteit

Van het monitoren en onderhouden van dynamische bewegwijzering tot het ontwikkelen en installeren van hoogtedetectiesystemen, DoubleSense heeft in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan in een verscheidenheid van projecten.

Zie hieronder voorbeelden van onze projecten.

Hoogtedetectiesysteem Maastunnel Rotterdam

In 2019 ontwikkelt en installeert DoubleSense in samenwerking met de gemeente Rotterdam en van Rens hoogtedetectoren aan de noordzijde van de maastunnel in Rotterdam. 

Onderhoud dynamische bewegwijzering Rotterdam

Sinds 2017 werkt DoubleSense in opdracht van de gemeente Rotterdam aan het preventief en correctief onderhoud van dynamische bewegwijzering in de regio Rotterdam, zowel op afstand als op locatie.

Plaatsing dynamische parkeerbewegwijzering Leiden

In 2019 leidt DoubleSense in samenwerking met Technolution B.V., van Rens en Albar industrie een project tot realisatie en onderhoud van dynamische bewegwijzering in de gemeente Leiden. 

Onderhoud dynamische bewegwijzering Breda

Sinds 2010 werkt DoubleSense in opdracht van de gemeente Breda aan het preventief en correctief onderhoud van dynamische bewegwijzering in Breda.

INRIX verkeersinformatie & connected car services

Sinds 2015 is DoubleSense, in samenwerking met Traffic IT Services, INRIX reseller voor overheden in Nederland. INRIX is wereldwijd actief op het gebied van het inwinnen van verkeersinformatie via big data. Producten en diensten zijn onder andere verkeersinformatie, analysetools, actuele parkeerinformatie en reisinformatie.

Dynamische bewegwijzering Hoekse Lijn

DoubleSense assisteert sinds 2018 in samenwerking met de RET bij de realisatie van de nieuwe dynamische informatieborden in de metrostations van de Hoekse Lijn.

Klanten en partners in de sector Mobiliteit

Schuiven naar boven