Mensen

Managing Director Aart-Jan de Koning heeft een technische en commerciële achtergrond in elektrotechniek en elektronica. Hij heeft een uitgebreid trackrecord in de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van producten en diensten op het gebied van verkeer, zorg en beveiliging. Zowel voor bedrijven als voor overheden. Hij vervult hierin diverse rollen als manager, technisch projectmanager en/of R&D manager. Aart-Jan combineert gedegen technisch inzicht, ondernemerszin en bovenal passie voor innovatie. Samen met Marc Quakkelaar startte hij in 2007 DoubleSense.
Senior Business Consultant Leendert Jan Zonneveld heeft een achtergrond in productontwikkeling en business development in de ICT. Hij werkte onder andere voor AND International Publishers, de ANWB en Xwits. Ervaringsgebieden zijn projectmanagement, productmanagement en sales/ marketingmanagement. Bij DoubleSense is hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe producten en diensten voor de marktgebieden beveiliging en gezondheidszorg.

Marc Quakkelaar heeft een technische en commerciële achtergrond in Elektronica en Technische Automatisering. Hij werkte voor Ericsson in Zweden aan de ontwikkeling van een DECT telefoon systeem. Terug in Nederland werkte hij als Project Manager voor Technolution en GTI Infratechniek. In 1999 werd hij Business Unit Manager bij Yacht ICT. In 2001 was hij de grondlegger van een technisch IT bedrijf. In 2007 startte hij DoubleSense samen met Aart-Jan de Koning.