Lichtgeregelde schakelaar Openbare Verlichting vervangt TF-relais

Op veel locaties wordt de openbare verlichting (OV) geschakeld met behulp van een TF-relais. Nu het TF-signaal door de netbeheerder wordt uitgefaseerd is voor OV-schakeling een andere oplossing nodig.

Voor OV-masten die niet zijn aangesloten op een OV-net of voor masten waar naast OV spanning ook permanente spanning nodig is voor bijvoorbeeld verkeerscamera’s en radars biedt DoubleSense een lichtgeregelde OV-schakelaar aan.

Het product bestaat uit een dubbel geïsoleerde aansluitkast met drie groepen waarvan 1 groep (max 16A) is geschakeld met een Finder lichtsensor die in een bestaande of nieuw aan te brengen uitsparing in de mast wordt geklikt. De bedrading van de sensor loopt in de mast naar de aansluitkast. De gevoeligheid van de lichtschakelaar (DIN) in de schakelkast is instelbaar tussen 1-100 Lux. Optioneel kan de aansluitkast op een RVS achterplaat worden gemonteerd met een aansluitblok voor meerdere OV-armaturen of lichtwegwijzers.

Op verzoek kan DoubleSense ook op locatie bestaande TF-gestuurde OV-aansluitkasten ombouwen voor een lichtgeregelde schakeling. Meer informatie of bestellen? Mail naar info@doublesense.nl

Lichtgeregelde schakelaar Openbare Verlichting vervangt TF-relais
Schuiven naar boven