Healthcare

DoubleSense levert producten en diensten in de medische wereld onder de naam LogiSense. Onderstaand volgt een kort overzicht van de producten en diensten van LogiSense. Ga voor meer informatie hierover naar de website.

LogiSense DORA

Veilig gebruik van apparatuur in operatiekamers is een topprioriteit voor ziekenhuizen. De LogiSense Digital Operation Assistant (DORA) is een apparatenmonitor voor operatiekamers. Het maakt het veilig gebruiken van apparatuur zeer eenvoudig en arbeidsextensief. 

DORA ziet automatisch welke apparatuur er in de operatiekamer aanwezig is. Op een scherm geeft het de onderhoud- en defectstatus van precies die apparaten weer. LogiSense DORA is de ‘zwarte doos’ van de operatiekamer en is rechtstreeks gekoppeld aan het ziekenhuisinformatiesysteem. 

LogiSense DORA zorgt voor hogere patiëntveiligheid, minder kans op fouten én minder werk voor het personeel.

LogiSense OK deurtelsysteem

Hygiëne in operatiekamers is essentieel om wondinfecties te voorkomen. Om ‘vuile’ lucht buiten te houden is de luchtdruk in de operatiekamer iets hoger dan in de rest van het ziekenhuis. Het aantal deurbewegingen in de operatiekamer moet daarom tot een minimum worden beperkt. 

Het LogiSense OK deurtelsysteem telt deurbewegingen en registreert deze in het elektronisch patiëntendossier en het ziekenhuisinformatiesysteem. 

Het LogiSense OK deurtelsysteem is draadloos en is zeer snel en eenvoudig te installeren.

LogiSense Track & Trace

Zorginstellingen beheren een uitgebreid arsenaal van kostbare, mobiele bedrijfsmiddelen. Denk hierbij aan infuuspompen, meetapparatuur, medische instrumenten, bedden en karren. De processen om deze inventaris te managen zijn arbeidsintensief en kostbaar. 

Het LogiSense Track & Trace-systeem maakt beheerprocessen eenvoudig, doorzichtig en efficiënt. In één oogopslag is de huidige locatie en de actuele status van bedrijfsmiddelen bekend. 

Omdat LogiSense Track & Trace gebruik maakt van een combinatie van plaatsbepalingstechnieken is het een zeer nauwkeurig en betrouwbaar systeem.

Klanten en partners van LogiSense

Schuiven naar boven