Healthcare

DoubleSense voert activiteiten in de medische wereld onder de naam LogiSense uit. Hieronder volgt een overzicht van de producten en diensten die LogiSense uitvoert. Ga voor meer informatie hierover naar de website.

LogiSense DORA

Veilig gebruik van operatiekamerapparatuur is een topprioriteit voor ziekenhuizen. De LogiSense OK apparatenmonitor (DORA) maakt het veilig gebruiken van apparatuur zeer eenvoudig en arbeidsextensief. Het systeem signaleert automatisch welke apparatuur aanwezig is en geeft op een scherm in de OK de onderhouds/defectstatus weer. In feite maakt de OK apparatenmonitor onderdeel uit van de ‘zwarte doos’ in de operatiekamer, ook wel Digital Operation Room Assistant (DORA) genoemd, dat rechtstreeks verbonden is aan een managementsysteem.  Dit betekent minder werk voor het personeel, minder kans op fouten én een verhoging van de (patiënt)veiligheid.

LogiSense Deurtelsysteem

Hygiëne in operatiekamers is essentieel om wondinfecties te voorkomen. Om ‘vuile’ lucht buiten de Operatiekamer (OK) te houden is de luchtdruk in de OK iets hoger dan in de rest van het ziekenhuis. Het aantal deurbewegingen in de OK moet daarom tot een minimum worden beperkt. Het LogiSense deurtelsysteem telt deurbewegingen en registreert deze in het elektronisch patiëntendossier (EPD) of het ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS). Het deurtelsysteem werkt draadloos en is snel en eenvoudig te installeren.

LogiSense Track & Trace

Zorginstellingen beheren een uitgebreid arsenaal van kostbare, mobiele bedrijfsmiddelen. Denk aan infuuspompen, meetapparatuur, medische instrumenten, bedden en karren. De processen om deze mobiele inventaris te managen zijn arbeidsintensief en kostbaar. Het LogiSense Track & Trace-systeem maakt deze processen eenvoudig, doorzichtig en efficiënt: in een oogopslag is de locatie en de status van kostbare inventaris bekend. Omdat wij gebruik maken van een combinatie van plaatsbepalingstechnieken is onze plaatsbepaling bovendien zeer nauwkeurig en betrouwbaar.

Klanten die gebruik maken van producten van LogiSense

Schuiven naar boven