De PROXI-tag – Het 1,5 meter alarm

De overheid versoepelt steeds meer COVID19 maatregelen. Meer en meer organisaties openen hun deuren weer voor personeel en bezoekers. Maar het aantal virusbesmettingen is weer aan het stijgen. De 1,5 meter regel blijft dus belangrijk. Maar hoe zorg je voor bewustwording rond het 1,5 meter afstand houden? DoubleSense introduceert hiervoor de PROXI-tag – het 1,5 meter alarm. 

De PROXI-tag is een hulpmiddel om onderling een veilige afstand van 1,5 meter te houden. De PROXI-tag is kleine Bluetooth zender/ontvanger die alle personen die een (werk)ruimte delen om de hals dragen. De tag zendt een signaal uit dat wordt opgevangen door PROXI-tags in de buurt. Zodra twee PROXI-tags op minder dan 1,5 meter afstand van elkaar zijn geven beide tags een geluidssignaal en een lichtsignaal door middel van een LED op de tag. Zodra de dragers van de tag dan weer een veilige afstand van elkaar nemen stoppen de signalen.

Het gebruik van de PROXI-tag is veilig voor de privacy van de gebruiker. De tag is niet persoonsgebonden en slaat geen locatie-informatie op.

Meer informatie of bestellen? Kijk op logisense.nl/proxi/

LogiSense is een merk van DoubleSense B.V.

De PROXI-tag – Het 1,5 meter alarm
Schuiven naar boven